DESPRE FOTOGRAFIA DE NOU-NĂSCUT – 10 întrebări și răspunsuri

DESPRE FOTOGRAFIA DE NOU-NĂSCUT

10 întrebări și răspunsuri

 

1. Bebelușul se află în siguranță în timpul ședinței foto?

Pentru noi siguranța copilului tău reprezintă cel mai important lucru! Si noi suntem părinți și înțelegem ce înseamnă primul copil (și chiar și al doilea).

Bebelușii nou-născuți trebuie să fie tratați cu cea mai mare grijă și atenție, mai ales în primele momente de viață când sunt atât de gingași și depind întru totul de noi.

În timpul ședinței foto, nu vom poziționa micuțul decât în posturile pe care acesta ni le permite. Studioul este mereu pregătit pentru a oferi confortul necesat pentru bebeluș. Folosim doar recuzită special creată de furnizori premium, iar copilul este supravegheat și susținut în permanență în timpul fotografierii.

Avem experienta necesară, atât ca părinti dar și ca fotografi (am participat la ateliere specializate pentru fotografia de nou-născut atât în grup, cât și individual cu fotografi de renume din Romania și Republica Moldova). Energia noastră o îndreptăm în permanență spre a ne educa tot mai mult și mai bine în acest  domeniu.

2. Care este vârsta ideală pentru ședința foto de nou-născut?

Cu cât mai repede cu atât mai bine!

Nou-născuții tind să aibă un somn foarte profund în primele zile de la naștere și, din această cauză, putem să-l așezăm ușor pe micuțul tău în ipostaze dulci. După câteva săptămâni, acest lucru nu este la fel de ușor de făcut. După 14 zile bebelușii încep încep să devină mai activi iar ipostazele nu vor fi la fel de ușor de realizat.

3. Când este cel mai bun moment pentru a-mi programa sesiunea de nou-născut?

Cel mai bun moment pentru a vă programa sesiunea este înainte de nașterea celui mic. În acest fel, puteți fi siguri că ședința foto de nou-născut va avea loc în termen de 2 săptămâni de la naștere. Dar dacă bebelușul a sosit deja, contactați-ne – întotdeauna vom încerca să găsim un loc printre programari.

Daca vrei să programezi ședința foto pentru bebelușul tău, ne poți contacta aici.

4. Cât de mult durează o sesiune foto de nou-născut?

În medie, aproximativ 1 – 2 ore. Atmosfera este foarte relaxantă și confortabilă, iar ritmul sesiunii noastre va fi determinat de bebeluș. În timpul sesiunii se pot lua și pauze pentru a permite hrănirea și schimbarea micuțului.

5. Pot participa și frațiorii bebelușului la ședinta foto?

Cu siguranță!

6. Ce va trebui să aducem pentru ședința foto?

Cel mai simplu și cel mai bun sfat pe care îl poate da un fotograf este să purtați ceea ce vă face să vă simțiți confortabil.

Părinții sau frații ar trebui să poarte culori neutre, de preferabil uni, fără imprimeuri, astfel încât să nu fie distrasă atenția de la subiectul principal – bebelușul. Acestea pot fi haine albe, gri și crem, dar orice altă culoare pe care o preferați ar putea funcționa și ea. Una dintre cele mai comune sugestii este să alegeți una sau două culori și apoi să combinați diferite tonuri ale culorilor. De exemplu, puteți amesteca gri deschis și gri închis sau albastru, împreună.

7. Cum pregătim nou-născutul pentru sesiunea foto?

Pe lângă un bebeluș somnoros, un bebeluș mulțumit cu burtica plină va asigura o sesiune foto de succes. Fotografii recomandă adesea părinților să-și hrănească copilul complet chiar înainte de a veni la sesiune. Unii părinți ar putea obiecta, dar în realitate este util dacă vă hrăniți copilul înainte de ședința foto, așa că vor fi gata să doarmă. În acest caz – laptele cald este egal cu un model fericit!

Una dintre cele mai bune opțiuni este ca părinții să ajungă la studio și apoi să ia tot timpul necesar pentru a hrăni micuțul până când sunt sătui și gata să facă un pui de somn lung.

8. Unde și când se realizează ședința?

Ședințele de nou-născut se realizează în studioul nostru, localizat în Roman, într-un spațiu cald, amenajat special pentru a surprinde primele momente din viața micuțului tău. În cazuri excepționale, ne putem deplasa și la tine acasă.

9. Cât costă o ședință foto pentru nou-născuți?

Lista completă cu preţurile aferente serviciilor noastre este disponibilă aici.

10. Ce alte servicii mai oferiți?

Pe lângă fotografierea nou-născuților, oferim și fotografii de maternitate, fotografii pentru bebelusi (7-9 luni), „Smash the cake”, copii, portret etc. .

Lista completă de servicii și prețuri poate fi consultată aici.

 

Toate cele de mai sus dar si raspunsul la cele mai des intalnite intrebari sunt motivele pentru care noi recomandam noilor parinti si vina la studio pentru o sedinta foto de nou-nascut.

Dacă întrebarea ta nu se află mai sus, contactează-ne pentru a discuta mai pe larg.

Cum să te asiguri că pui la păstrare cele mai frumoase amintiri cu trăsăturile minunate ale bebelușului tău? Treceți pragul studio-ului nostru!

Lasă un răspuns